Magunkról

Cégünk, a BundH Kémény Kft., páratlan tudásalappal és speciális szakmai tapasztalattal rendelkezik acélkémények, füstgázrendszerek tervezése gyártása és építése területén, kulcsátadásos projektekben számos füstgázelvezető és zajcsillapító rendszert terveztünk, gyártottunk és szereltünk szerte az országban.

Célunk, hogy biztonságos környezetet teremtsünk minden tisztelt megrendelőnknek, szakmai partnerünknek és dolgozónknak, javítsuk környezetünk állapotát biztonságos és jó füstgázelvezető rendszerek megvalósításával, továbbá a folyamatosan változó energetikai problémák megoldása innovatív és egyedi megoldásaink, valamint kiváló minőségű termékeink segítségével.

Termékeink az iparban, erőművekben, hulladék-égetőkben, energetikai és környezetvédelmi létesítményekben, családi házakban s minden olyan helyen használhatók ahol a kiváló minőség, megbízhatóság és tartósság alapkövetelmény.

A tervezésen és gyártáson túlmenően is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Építünk és szerelünk acélkéményeket, szakszerű és pártatlan tanácsadást biztosítunk, megkeressük az optimális megoldást, kompletten megépítjük a kéményrendszert, füstcsatornával, csappantyúval, kompenzátorral, hangtompítóval, valamint folyamatos karbantartást biztosítunk megrendelőink részére.